SHKODËR, MBETURINAT DIGJEN NË MES TË DITËS

Nga Ketjola Gështenja

Star Plus ka siguruar pamjet e disa personave të papërgjegjshëm të cilët djegin mbeturinat në mes të ditës tek varrezat e Dëshmorëve në Shkodër.

Djegja e këtyre mbeturinave është kthyer një një problem shqetësues për dhjetra familje të cilat jetojnë aty. Prej kohësh banorëve u duhet të bashkëjetojnë me mbetjet dhe tymin që lëshon djegja e tyre.

Ndonëse situata paraqitet kritike duket se institucionet përgjegjëse janë dorëzuar përballë këtij fenomeni.

Mos ndërhyrja e këtyre institucioneve për t’i dhënë fund djegies se mbeturinave është një nga shkaqet kryesore se pse vazhdon të ndodh kjo “masakër mjedisore”.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img