“Ja kush i kontrollon liderët” Befason Alfred Cako: Nuk është e vërtetë që sistemi demokratik zgjidhet përmes votës

Konsipiracionisti Alfred Cako njihet për teoritë e tij ndryshe.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe sot në programin “E Diell”.

Ai ka deklaruar se shumica e liderëve kontrollohen dhe përgatiten nga elitat botërore.

“Duke se sistemi është demokratik dhe zgjidhet përmes votës, por nuk është e vërtetë. Një pjesë e liderëve monitorohen dhe kontrollohen nga elitat botërore.

Këta kanë mekanizma të tillë që të detyrojnë të rrish në lojë ose të ndalesh në lojë”, shprehet Cako.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img