Skandali/ Dëshmia tronditëse e punëtorit të fabrikës: Lëkurë derri dhe kocka të bluara brenda sallamit

Shumë prej jush mund të jenë kurioz për të ditur se si prodhohet sallami.

Një dëshmi tronditëse është publikuar në lidhje me atë që ndodh pas dyerve të fabrikave që prodhojnë sallam.

Një punëtor që ka punuar në një prej fabrikave më me emër në Tiranë, ai që denoncon atë që e quan krim ushqimor.

Punëtori thotë se ka punuar në disa procese dhe se e di shumë mirë se si “funksionon” çdo gjë. Sipas tij, sallami i skaduar rietiketohet për te dalë përsëri në treg.

Po kështu te salçiçet te çdo lloj sallami, në qoftë se ka një të bardhë picul e vogël ajo është lëkura e derrit.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img