Gjergj Leka tregon një nga “super ofertat” që i janë bërë: Merre të dashurën time dhe bëje …

Gjergj Leka është një nga ata artistë që kur del në intervistë, i thotë gjërat troc, pa i zbukuruar sic bëjnë shumë të tjerë.

I ftuar mbrëmë në “Arnautistan”, Gjergji foli për përgjegjësinë që duhet të ketë një artist dhe s ulmet që janë bërë ndaj figurës së tij.“Ka qenë një periudhë që u morën gazetat me mua 24 orë në ditë se thashë në kohën time filan këngëtare ka qenë ndër të përkëdhelurat.

E mora me sportivitet, mu mërzitën më shumë familjarët. Mbaja mend një shprehje të Pipo Baudos, ruaju ditës që s’do shahesh më, s’do flasin më, sepse do dalësh në pension, sepse do të thotë që s’ta kanë as frikën as nevojën”, u shpreh ai.

Ndër të tjera ai shton” Ne prandaj nuk ecim përpara, sepse ne nuk duam njëri-tjetrin. Kam pasur probleme me televizionet ku kam qenë dikur, ku më thoshin ke dash nor en time merre bëje këngëtare.

Unë se bëj dot atë. Preferoj të bëj gjërat që i bëj vetë”.Gjergji komentoi edhe ngjarjen e javës për ndalimin e Elsa Lilës dhe i konsideron të turpshme qëndrimet ndaj këngëtares që ka mbajtur shumica e opinionit publik në Shqipëri.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img