Një tjetër detyrim? Rama tregon çfarë do ketë të shënuar tjetër në faturën e energjisë elektrike muajin e ardhshëm

Në takimin me biznesin e vogël, për shpjegimin e “Paketës së Rezistencës”,

kryeministri Edi Rama deklaroi se fatura e ardhshme e energjisë elektrike do të shkojë në shtëpitë e qytetarëve me një shtesë të paprecedentë.

Në vend të numrit të kilovatëve të shpenzuar dhe kostos që duhet të paguajë, fatura do të ketë edhe shifrën që subvencionon qeveria nga çmimi.

“Në faturën e ardhshme do të keni mundësi të shikoni edhe mbrojtjen nga qeveria.

Do keni çmimin real dhe çmimin e mbrojtur, vetëm për ta parë”, tha kryeministri.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img