Civilët ‘varin’ me kokë-poshtë të riun: ‘Ju lutem më lëshoni se nuk bëra gjë’

Një numër i madh i policëve civilë kanë qenë të pranishëm në mesin e protestuesve duke bërë të mundur shoqërimin e këtyre të fundit në momentin kur ka tentativa për të bllokuar qarkullimin rrugor.

 

Disa persona të paidentifikuar, kanë marrë zvarrë një prej të rinjve protestues i cili po u lutet ta lëshojnë sepse nuk ka bërë gjë.

 

“Ju lutem, më lëshoni se nuk kam bërë gjë”- ishin disa prej thirrjeve që i riu bënte drejt personave të paidentifikuar që e arrestuan dhe e futën në fugonin e policisë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img