Angoni :Infrastruktura ne tregje prioritet, tregu i rusit si ne mesjete

Majlinda Angoni zhvilloi nje inspektim ne tregun e Rusit ku u njoh nga afer me problemet e tregtareve.

Bashkia investoi ne kete treg me shume se 100 milione leke, por pamjet nuk kane nevoje per koment.

Tregtaret dhane mbeshtetje maksimale per Angonin per ti dhdne fund abuzimeve ne kurriz te tyre.

 

Me 6 mars tregjet do te kene nje plan te qarte zhvillimi ne programin e Majlinda Angonit dhe do te jene model per nga infrastruktura dhe kushtet higjenike premtoi Angoni.

 

TE TJERA

spot_img