“Durim Kajmaku, fotografi dhe memorizuesi i çasteve tuaja të lumturisë”

Durim Kajmaku (Duro) fotografi Shkodran i cili është një nga talentet më të spikatur të kryeqendrës të veriut.

 

Duro me aparatin e tij, ka arritur të kapë imazhe nga më të bukurat nga perlat shqiptare. Puna prej kameramani dhe fotografi në të njejtën kohë, e ka dërguar në vende të ndryshme, duke e bërë pjesëmarrës në ngjarje e gëzime familjare.

 

Fotografit e tij janë të realizuara bukur artistikisht, duke shoqeruar momentet më të bukura të njerëzve. Sete plot dritë e ngjyra. Selektimin e promovimin e të gjitha pikave më të bukura në vend.
Fotografia është art dhe ky artist i ri premton shumë në këtë fushë.

 

 

 

Fotografit e tij, jo vetëm që na bën të ndjejmë një realitet ndryshe, por njëkohësisht kontibuon që ta shndërrojë vendin tonë në një shtet kurioz për t’u vizituar nga turistët e huaj.

Duke promovuar mrekullit që fshihen si relike të çmuara larg nga sytë e njerëzve, ku Duro i kap imazhet e rralla për t’i pëjetsuar në memorjen tonë dhe tashmë në memorjen e përjetshme të internetit. /portalishqiptar.com

 

TE TJERA