E pëlqen vetëm për s*ks? ‘Shpërthen’ Mikela, Mevlani e sqaron…

Gjatë takimit me Mikelën, Mevlani tha se nuk do të ketë pranë vetes një vajzë që e sheh vetëm për marrëdhënie, deklaratë që iu desh ta sqaronte në studio.

Mikela e revoltuar kërkoi shpjegim, ndërsa Mevlani dhe Efi këmbëngulën se deklarat nuk ishte e tillë, por u keqkuptua për shkak të prerjes së disa momenteve nga biseda.

Ti je çapkënë dhe merr flakë shpejt dhe më pëlqen për këtë tipin që ke. Dhe unë i thashë Efit mos u bëj si tipi i Mikelës që merr flakë”, i tha ai Mikelës.

Mikela: Mos i bjer nga Kina kot, thuaje troç

Mevlani: Nuk është ashtu

Mikela: Dua një përgjigje. Ti po më thua që je vajzë që e dua vetëm për marrëdhënie

Mevlani: Thash që kemi pëlqime në mënyrë shoqërore dhe nuk mudn ta pëlqej një njeri, të dal në taklim me atë kot, thash si do ta doja një njeri vetëm për mardhenie.

Mikela: Si mund të thuash nuk dua një njeri që e shoh vetëm për marrëdhënie?

Mevlani: Nuk është ashtu si thua ti, është pr erë

TE TJERA