“Mos më çaj…” Kriset miqësia? ‘Plas’ mes Monikës dhe Arjolës…

Një debat i ashpër ka ndodhur në dhomën e rrëfimit mes Monikës dhe Arjolës në dhomën e rrëfimit.

 

Ishte Monika që i thoshte Arjolës se e ka ndjerë larg ndërsa Arjola përpiqej t’i sqaronte se nuk është kukull që të shkojë herë pas saj e herë pas Ilirit.

Monika: Do e bluaja për së gjalli. Nuk mund të them jashtë se nuk dua të të vë ty në pozitë të vështirë.

Arjola: Pozitë më të vështirë se të thuash Arjola më je larguar.

 

Monika: Mos më çaj veshët se ta kam thënë vetëm ty, jo në sytë e tjerëve. Nuk dua të penalizoj lojën tënde.

 

Arjola: Marrëdhënia ime me ty është me ty, e imja me Ilirit është me të. Kaq.

 

Ndërsa në studio, Arjola sqaroi: “Ka qenë një ditë kur Iliri më pyeti çfarë vendi kam në zemrën tënde dhe i thashë ke vendin numër 1. I thashë Monika nuk është më pak.

Në darkë më pyeti Iliri se nëse ka zinxhir, kë do shpëtosh, i thashë Monikën”.

TE TJERA

spot_img