Bleu një palë rroba banje në dyqan, shokohet nga ajo që gjen brenda

Sigurisht që raste të tilla janë mjaft të rralla, por jo të pazakonta.

Një i ri 33-vjeçar është habitur kur ka vajtur në një dyqan për të blerë një palë rroba banjë dhe ajo që ka gjetur në to e ka lënë të tro nditur.

Për vetëm 10 euro ai bleu të shkurtrat në të cilat gjeti 9 doza droge.

“Jam i tronditur. Nëse do t’i gjente fëmija im, pasojat do të ishin të rënda.

E nëse do të niseshim për pushime, sigurisht që do të kishim probleme të mëdha në aeroport, duke rrezikuar pa dashje edhe burgun”, tregon Adams.

Ndërkohë, kompania ka thënë se ka ndërprerë kontratën me firmën nga e cila merrte këto lloj modelesh.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img