Konkurenti i Përputhen: nuk e kena traditë andej nga Dukagjini, as në foto nuk i qesim gratë

“Na e kena traditë andej nga Dukagjini, e kena tradit ne me Kanun, nuk kena qejf mi përmend gratë. S’di! As nëpër foto nuk i qesim. Se kqyre, në dit t’sodit ekziston photoshopi”.

Eduard Kuçi është rikthyer përsëri në “Për’Puthen” dhe sot ishte takimi i tij i parë me Ana Lleshin. Ana e pyeti se përse ka vetëm foto me babain dhe ai tha se andej nga Dukagjini nuk i përmendim gratë.

Kjo deklaratë u diskutua edhe në studio: Na e kena traditë andej nga Dukagjini, e kena tradit ne me Kanun, nuk kena qejf mi përmend gratë. S’di! As nëpër foto nuk i qesim. Se kqyre, në dit t’sodit ekziston photoshop-i.

Ka mundësi se bojn ndonjë dallaver o vlla. Ka njerëz që e shtijn motrën në fotografi, okej krejt në rregull, ama atë foto mund ta presi një njeri e qet motrën me nji djal që se ka taku kurrë n’jetë.

Unë story qes me nonën time, po me qet foto kjo osht nona ime ose kjo osht e dashura. Nuk e boj unë. E mbaj shumë private. Familjen e kam privat!”,- u shpreh ai.

Nga ana tjetër Mikela i tha se nëse është i tillë si vjen ta gjej të dashurën para gjithë Shqipërisë dhe ai tha se nëse ndodh do e mbaj përgjegjësinë. Ndërsa Arjani tha se eshte pak e ekzagjeruar.

TE TJERA

spot_img