Donaldi i dënuar të thotë vetëm “Po”, Monika i kërkon puthje në buzë

Në lojën e fundit që iu ka bërë Vëllai i Madh, Donaldi është i detyruar të thotë vetëm “Po” për pesë orë për çdo gjë që do t’i kërkojnë banorët e tjerë.

Dhe u nisur nga kjo gjë, banorët kanë shfrytëzuar rastin dhe i kanë bërë disa kërkesa. Në momentin kur Donaldi ndodhej në kuzhinë për një gotë ujë që i kishte kërkuar Iliri, Monika iu drejtua duke i thënë që t’i japë një puthje në buzë. SHIKO VIDEON

Monika: Donald, unë dua të të puth. / Donaldi: Çfarë do? / Monika: Të të puth. / Donaldi: Si do të më puthësh? / Monika: Tani përgatitu për puthjen time. Por dua të të puth në buzë. /Donaldi: Uau Monika, çfarë pate?!

Banorët po përfitojnë ti nxjerrin njëri-tjetrit ndonjë inat të vogël duke përfituar nga loja me dënime. Tashmë emisioni më i ndjekur i shqiptarëve në 2021 dhe 2022 ka hyrë në fazën e fundit. Duhen edhe tri javë për të shkuar në finale dhe treshja e fundit deri-diku dihet.

Ilir Shaqiri, Donald Veshaj dhe ndoshta Beniada Nishani pritet të jenë finalistët absolutë të këtij edicioni. Ata kanë nisur aventurën e tyre në Big Brother VIP që më datë 5 tetor. Se si kanë duruar deri tani, vetëm ata e dinë. Iu lumtë!

Ndërkohë, një biletë në finale pritet ta fitojë ose Einxhel Shkira, ose Arjola Demiri. Kjo pesëshe ka qenë më e forta në Top Channel dhe kanë mbajtur shqiptarët si magnet para televizorit. Fitoftë më i miri.

TE TJERA

spot_img