Çfarë ndodh në BBV/ Tani vesh rrobat e Beniadës, dhe jo vetëm…

Mbrëmjen e sotme banorët e “BigBrotherVIP” sonte kanë pasur para vetes një sfidë tjetër.

Të njëjtëve u është kërkuar që kushdo që arrin të ndalë gongun që bie, do të ketë mundësi të kërkojë një “dënim” nga njëri prej banorëve.

Një nga banorët e dënuar së fundi është edhe Tani.

Tan Brama është dënuar që të vishet me rrobat e Beniadës, e për të plotësuar pamjen e tij nuk kanë munguar edhe taka

TE TJERA

spot_img