‘Kur isha e vogël bashkë me mamin kam…’, Egzona bëhet keq brenda shtëpisë së Big Brother

Loja me sekretet ka nxjerrë në pah një anë të panjohur të disa banorëve.

Dje janë bërë publik sekretet e banorëve të cilët i kanë shkruar këto ditë në dhomën e rrëfimit.

Ajo që bëri përshtypje ishte sekreti i Egzonës.

Ajo tha se ka pastruar shtëpi bashkë me nënën e saj në një periudhë kur familja e saj ishte në vështirësi ekonomike.

Por më pas Egzona është ndjerë keq dhe ka filluar të qajë duke i kërkuar falje nënës së saj që nxori këtë sekret.

TE TJERA

spot_img