Jua nxorrën të “palarat”! Produksioni i Big Brother zbulon për herë të parë sekretet e banorëve

Big Brother ka vendosur të zbulojë sekretet e banorëve vip. Ai ka treguar 9 sekretet ku banorët do të gjejnë se kujt i përkasin.

Sekretet që kanë bërë kurioz rrjetin janë:

Kam pasur një pirsing në një vend sekret të cilin kanë pasur fatin ta shohin vetëm disa njerëz.

Kur kam qenë 21 vjeç i kam qethur flokët zero dhe i kam dhuruar për një kauzë.

Një ditë kam parë në ëndërr gjyshin që nuk jeton më dhe ai më tha se duhet të ndihmoj fëmijët në nevojë. Dua të bëhem misionare këtë gjë nuk ia kam treguar kurrë askujt.

Kur kam qenë 23 vjeç kam pasur një të dashur e cila ishte 47 vjeçe.

Kam ndjekur kurset e dansit sportiv sepse më pëlqente një vajzë dhe doja të lidhesha me të.

Në një periudhë shumë të vështirë ekonomike për shtëpinë time kam shkuar e kam pastruar shtëpi bashkë me mamin.

Kur kam qenë në Dubai në ditëlindjen e një miku kam hipur në deve por nga frika kam rënë e kam thyer këmbën.

Në pasaportë emri im është ndryshe.

Kur kam qenë në një situatë shumë të vështirë më ka ndihmuar një grua por pas shumë kohësh u dashurua me mua.

TE TJERA

spot_img