Po bëjnë namin në rrjetet sociale, Beniadës i publikohen VIDEOT që po shpërndahen me shpejtësi, ja reagimi i saj

Beniada Nishani ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve me të folurën por edhe humorin dhe sinqeritetin që e karakterizon.

Videot e Beniadës po bëjnë namin në rrjet me lapsuseset e veta me gjuhën e saj të calë dhe me ngatërrimet e emrave.

Nuk mund të harrohen fjalët e saj për Butrintin dhe Ylli Limanin, ndërkohë që të tjera video që kanë qarkulluar në të gjithë rrjetet sociale dhe janë më klikuara.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img