Madhështor! Pallati me 1000 dhoma i Erdoganit, është 30 herë më i madh se Shtëpia e Bardhë (Foto)

Pallati me vendndodhje është jashtë Ankarasë dhe përbëhet nga 1100 dhoma.

250 prej tyre janë për përdorimi vetëm nga Erdogan dhe askush tjetër.

Pallati gjingant është i zbukuruar me një dysheme mermeri të gjelbër dhe hektarë të tërë me qilim të kuq.

Me madhësinë 30 herë më të madhe se Shtëpia e Bardhë, Pallati i Erdogan është më i madhi i ndërtuar në 100 vjet.

TE TJERA

spot_img