Gruaja e tradhëtoi me një tjetër, burri kërkon kthimin dhe dëshiron ta faIë për arsyen e dhimbshme

Flamur Mema është 43 vjeç nga Maminasi. Ai i është drejtuar sot emisionit “Me zemër të Hapur” në News24, pasi ka kon flikte me bashkëshorten e tij e cila është larguar nga shtëpia dhe sipas tij jeton me të dashurin.

Çifti ka 18 vjet martesë por konfliktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri kuptoi që ajo fliste në rrjetet sociale me dikë tjetër.

Flamuri dhe bashkëshortja e tij Marjeta kanë dy fëmijë. Flamuri ka dashur ta falë atë disa herë edhe pse e aku.zon për tra.dhti bashkëshortore, por ajo nuk ka pranuar të rikthehet me të.

Flamuri së bashku me bashkëshorten kanë një biznes të përbashkët por siç shpjegon ai tashmë ajo e ka dëbuar Flamurin nga puna dhe veç kësaj situate ajo ka marrë me vete edhe letrat e shtëpisë të cilën Flamuri e ka trashëguar nga i ati.

Por Flamuri veç rrëfimit të ngjarje ka kërkuar edhe rikthimin e gruas në shtëpi pasi për hir të fëmijëve ai do ta falë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img