U mbush shtëpia me minj nga pisllëku/ Iliri bëhet keq: Pastroni, mblidhni flokët tuaja gra (video)

“Vëllai i Madh” i ka kritikuar banorët për arsyen e mos-mbajtjes së pastërtisë, një zarf ka ardhur brenda shtëpisë i cili i ka shkaktuar reagime nga banorët të cilët kanë fajësuar njëri-tjetrin.

Donaldi bashkë me Einxhel dhe Dagz i kanë reaguar ashpër njëri-tjetrit me a kuza. Ndërsa, edhe Iliri është bërë pjesë e debatit i cili tha se duhet pastruar të gjithë mbeturinat e tyre teksa shtoi: “Pastroni, mblidhni flokët e juaja gra”.

Theksojmë se, banorët brenda Big Brother shpesh janë an kuar për papastërti.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img