E pranon vetë Berisha: Lejimi i i piramidave është gabimi më i madh i jetës time, ja kush është i dyti

Ish-kryeministri Sali Berisha thotë se lejimi i skemave piramidale gjatë qeverisjes së tij ka qenë gabimi më i madh i jetës së tij.

Berisha tha se qeveria nuk i nxiti dhe nuk ishte e përzier në firmat piramidale, por pranoi se ishte gabim i madh i tij që i lejoi.

Gabimi i dytë i madh, Berisha tha se ishte mos kthimi në politikë në vitin 2017.

TE TJERA

spot_img