Këto janë kartëmonedhat e reja që hidhen sot në qarkullim

Duke filluar që nga dita e sotme, do të keni mundësi të njihni kartmonedhat e reja që do dalin në qarkullim, 500 dhe 2000 lekë.

Në dizajnin e kartmonedhave nuk do të ketë ndryshime thelbësore, pasi sërish “fytyra” e tyre do të jetë Ismail Qemali dhe Mbreti Gent.

Megjithatë do të ketë disa ndryshime në lidhje me ngjyrën e letrës dhe hapësirën mes tyre.

Mirëpo ky nuk është ndryshimi i vetëm që ka ndodhur së fundmi me monedhat shqiptare, pasi në qershor të vitit të kaluar u hodhën në qarkullim edhe 2 prerje të tjera, ato 1,000 dhe 10,000 Lekë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img