Shqiptarët kanë shumë merak të dinë se sa lekë ka, Noizy jep përgjigjen që s’e prisnim

Sa lekë ka Noizy? A do pranonte të bëhej kryetar Bashkie për qytetin e Durrësit? Reperi thotë në studion e “Why Not” se lekët dhe gratë nuk tregohen.

Ndërsa pohon se edhe pse të qenurit politikan nuk është e vështirë, ai vetë nuk do ta bënte, duke thënë se preferon të qendrojë artist.

Roza Lati: Shqiptarët kanë shumë merak të dinë se sa lekë ke. Noizy: E di, por lekët dhe femra nuk tregohen. Roza Lati: Ke menduar ndonjëherë të bëhesh kryetar bashkie i Durrësit? Çfarë slogani do kishe?

Noizy: Nuk është zor i madh të bëhesh kryetar bashkie. Unë ndoshta nuk di të flas bukur e rrjedhshëm, por premtimet që jap i mbaj, e i çoj deri në fund.

Nëse do bëhesha do i hapja punë vetes, sepse unë bëj shumë për njerëzit. Në Durrës ka shumë banorë e nuk mund të bëj për të gjithë njerëzit.

Më mirë të rri artist, e i dashur për popullin se sa të bëhem politikan, sa do të mira do bësh, do të gjejnë një të metë dhe do bëhesh politikani që do urrejnë njerëzit.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img