Monika heq rrobat dhe hidhet në pishinë nga …

Në mes të Janarit dhe pa iu dridhur qerpiku, Monika heq robdishamin dhe hidhet në pishinën e Big Brother.

Në sfond dëgjohet Arjola që e mbështet për trupin e saj, dhe të qeshurat e mbështetjet e banorëve të tjerë.

Bashkë me Ilirin, i cili ka një fizik top, edhe nga profesioni i balerinit që bën, ata janë rreshtuar në buzë të pishinës dhe hidhen.

Shkak u bë kënga e Pilotit e cila është një këngë që u bë apostafat për Monikën, me kërkesën e saj.

Monika nuk e ka përmbajtur dot gëzimin dhe e ka festuar me një hedhje në pishinë, edhe pse temperaturat janë të ulta.

Pasi dolën, kërcyen dhe u përqafuan me Ilirin, veprim që tregon se paqja midis tyre është vendosur tashmë.

TE TJERA

spot_img