Trixa i bën qejfin vetes: “O shalë e bukur, o yll, shalë më të bukura për zotin nuk kam parë”

Këngëtarja Beatrix Ramosaj është “e dashuruar” me këmbët e saj dhe nuk e ka mbajtur dot më euforinë.

Këtë ajo e ka zbuluar gjatë një bashkëbisedimi me banoret e BBV, ku u shpreh se “shalët e bukura” i ka dhuratë nga e ëma.

Beatrix Ramosaj iu drejtua mamit të saj, Antigone Ramosaj, duke e falënderuar për këmbët, ndërsa shtoi se “gjoksin nuk ia dha’, por e bëri vetë”, referuar operacionit plastik për rritjen e numrit të gjoksit.

Më pas, ajo u ngrit duke treguar këmbët e saj dhe i shpreh “dashurinë”: “O shalë, o yll. Këmbë më të bukura s’kam parë”.

“O ma faleminderit për këmbët e mia, që mi ke bërë. Unë i dua mami. Gjoksin ma dhe por e bëra veta, po s’ka gjë. Gjoksin e bëra vetë, po këmbët që mi ke dhënë vallahi. Shikojini si kam. (i drejtohet banoreve)

Këmbë më të bukura për zotin nuk kam parë. O shalë e bukur, o yll” (i drejtohet këmbëve të saj).

TE TJERA

spot_img