HYRJELAJMEKULTURËEdona Bilali jep lajmin fantastik per Shkodren...

Edona Bilali jep lajmin fantastik per Shkodren…

Me anë të një postimi ne rrjetet sociale Edona Bilali ka dhënë nje lajm mjaft të mirë. Ja çfarë shkruan ajo ne postimin e saj:

Një tjetër lajm fantastik për qarkun Shkodër 😍

Drande Xhaj dhe Besnik Çinari, të dy artistë me titull “Mjeshtër i Madh” do të përfitojnë pension të posatshëm të akorduar me Vendim të Këshillit të Ministrave datë 13.01.2022

Bashkë me Zyliha Milotin, 3 artistët e humorit shkodranë do të kenë tashmë edhe në formë financiare mirënjohjen tonë.

#Krenarishkodrane #drandexhaj #besnikcinari #mjeshterimadh #humorshkodran #mbeshtetje #mirenjohje #edonashkodren

/shkoder.info/

TE TJERA

spot_img