Do jetojmë nëpër konvikte, femrat më vete, meshkujt më vete. Mund të takohemi vetëm për riprodhim

Burrat do jetojnë më vete dhe gratë më vete. Do lejohen të takohen vëtëm për riprodhim. Pastaj fëmijët do i marrë shteti.

Konspiracionisti Alfred Cako nuk ndalet me paralajmërimet e forta. Ai ka bërë një tjetër deklaratë ku i referohet familjes dhe thotë se nuk do të ketë më familje si sot.

“Nuk do të ketë familje, nuk do lejohet familja si sot. Ti do të jetosh nëpër konvikte, femrat më vete, meshkujt më vete, do jetoni të ndarë. Mund të jeni bashkë vetëm për riprodhim dhe pastaj do të jetoni të ndarë nëpër konvikte.

Fëmijët do t’i marrë shteti. Do t’i quajë Prindi i parë, Prindi i dytë, do vihen kudo në krye ata dhe këta do jenë në krye të çdo gjëje.

Do ketë konvikte nëpër kopshte e nëpër çerdhe, atje do flenë fëmijët, bashkë, të tërë atje.

Nuk do lejohet familja, nuk duan ata, nuk duan familje. Familja është armiku më i madh i tyre”.

TE TJERA

spot_img