Skandal në Greqi! Ngjarje e turpshme në Akropolin e Athinës, dy burra filmohen duke…

Një skandal ka tronditur Greqinë së fundmi duke irrituar të gjithë qytetarët dhe reagimet kanë qenë të shumta.

Dy burra janë filmuar duke kryer marrëdhënie se k suale në monumentin arkeologjik më të rëndësishëm të vendit, Akropolin e Athinës.

Një zëdhënës i ministrisë së kulturës tha se ata kishin nisur një hetim për videon në vendin e listuar në UNESCO.

Ata duan të gjejnë sa më shpejt përgjegjësit për këtë ngjarje të paligjshme. Ata e përshkruan skenën er otike mes dy burrave në vend si një ‘akt politik’.

Filmi 36-minutësh u shfaq për herë të parë për një audiencë të vogël më 16 dhjetor në Universitetin e Selanikut në veri të vendit, pa shkaktuar bujë.

TE TJERA

spot_img