“Si b*thë turtulli, vetëm llap, llap”, degradon sherri mes Ilirit dhe Eltonit: Ti për mua je…

Debati mes Eltonit dhe Ilirit duket se vijon ende ndërsa ky i fundit zgjodhi ta çojë në nominim së bashku me veten dhe Arbrin. Njëri prej të treve do të lërë shtëpinë e Big Brother mbrëmjen e së premtes.

 

Ditën e sotme, Iliri dhe Eltoni kanë debatuar me njëri-tjetrin dhe nuk kanë munguar tonet e ashpra. Eltoni e cilësoi si zero dhe i tha të “rrijë urtë”, ndërsa Iliri i kërkoi të masë fjalët dhe i përmendi sërish të kaluarën.

 

Ilir: Si bythë turtulli, vetëm llap llap llap.

 

Elton: Ti për mua je zero.

 

Ilir: Një njeri që i vendos grada vetes, për mua është baras me zero. Ti je një nga ata.

 

Elton: Bravo. Ik e flej tani.

 

Ilir: Ti mua ik e flej, vazhdo…

 

Elton: Rri urtë pra.

 

Ilir: Ti më thua mua rri urtë?

 

Elton: Është më mirë.

 

Ilir: Ule tonin, fjalët mati me mua. Nuk kam ardhur të kërkoj punë tek ty, ndoshta ke ardhur ti tek mua. Ke ardhur duke qarë këtu brenda se nuk të kisha zgjedh.

 

Elton: E kisha për vlerësimin që i bën shqiptarëve.

TE TJERA

spot_img