Shkurt e saktë, shkenca: Burrat që nuk tradhtojnë jetojnë më gjatë

Dashuria i bën mirë zemrës, por vetëm nëse jeni besnikë, të paktën kështu thonë studimet dhe duhen dëgjuar.

Një aktivitet konstant intim me partneren tuaj është në gjendje të mbrojë zemrën tuaj dhe të luftojë sëmundjet, si diabeti.

Por kujdes, nuk vlen nëse jeni të mësuar të tradhtoni partneren tuaj, apo të kaloni nga krevati në krevat! Ja që në këtë rast, përfitimet do të zhdukeshin.

Testosteroni, hormoni seksual mashkullor, zotëron më shumë efekte nga ato që njihen, në shëndetin e organizmit mashkullor.

Specialistët shpjegojnë sesi marrëdhënia në shtrat është në gjendje të ndezë një cikël virtuoz.

Sa më shumë të bëhet, aq më shumë testosteron prodhohet, teksa si rrjedhojë ka më pak depresion, ka një lëvizje më të mirë kardiovaskulare dhe metabolizëm më i mirë. Të gjitha këto sjellin një jetë më të gjatë.

TE TJERA

spot_img