HYRJELAJMEAKTUALITETQytetaret demtojne zbukurimet, bashkia Shkoder s'ben gje, eshte "akoma me pushime"

Qytetaret demtojne zbukurimet, bashkia Shkoder s’ben gje, eshte “akoma me pushime”

Nje shprehje e vjeter popullore thote “Me mire vone se kurre” por jo gjithmone vlen kjo. Ne Shkoder ndodh thuajse prej vitesh nje dukuri e habitshme.

Nese thuajse ne te gjthe vendin mobilizohen per te vene zbukurimet per festat e fundvitit ne qytetin tone ndodh e kunderta.

Ato tashme vendosen me vonese madje mund te themi qe e kane kthyer edhe si nje “tradite” tashme kete gje. Dhe sikur te mos mjaftonte e njejta gje ndodh edhe kur festat perfundojne… zbukurimet vijojne te jene akoma aty.

Edhe pse tashme festat e fundvitit kaluan keto zbukurime nuk jane hequr dhe gjendja e tyre ka degraduar si mos me keq.

Sic mund te shihet edhe ne foto ato jane demtuar nga ndonje “qytetar” i pandergjegjshem por kjo gje nuk u ben pershtypje bashkis Shkoder. Mesa duket tek bashkia jane akoma “me pushime…”

/shkoder.info/

TE TJERA

spot_img