HYRJELAJMEKORONAVIRUSFrikë e madhe në BBV! Një banore është me Covid 19 dhe...

Frikë e madhe në BBV! Një banore është me Covid 19 dhe produksioni hesht?!

Banorët e “Big Brother Vip” janë shprehur të shqetësuar pasi Beniada nuk është mirë me shëndet, ka temperaturë, plogështi e dhimbje kockash. Simptoma të cilat janë edhe të COVID-19.

Kjo ka ngritur dyshimet se ajo mund të jetë infektuar me COVID-19 dhe ka krijuar frikë te banorët e tjerë dhe ata duken shumë të shqetësuar dhe pse nuk e japin veten.

Përkundër që banorët nuk mund të dalin jashtë shtëpisë, persona të shumtë deri tani kanë hyrë brenda saj, si për t’u kujdesur për pamjen e tyre, ashtu edhe pë gjerë tjera.

Nën zë, banorët në bisedat e tyre kanë lënë të nënkuptohet se janë testuar dhe presin përgjigjet, por deri tani nuk ka asnjë reagim nga ana e produksionit.

Pas dyshimeve të ngritura, Donaldi ka rrëfyer se ka kaluar COVID-in pak ditë para hyrjes në shtëpi dhe ia ka hedhur lehtë, kryesisht me temperaturë dhe lodhje.

Në rast se Beniada do të rezultonjë vërtet pozitve me Covid, kjo do të vërë në diskutim vazhdimin e saj në shtëpi, por edhe gjendjen shëndetësore të banorëve të tjerë.

TE TJERA

spot_img