Nenshkruhet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë…

Shqipëria dhe Anglia kanë nënshkruar një marrëveshje për dëbimin e emigrantëve shqiptarë pa letra dhe të atyre që janë përfshirë në vepra kriminale.

Marrëveshja e re është firmosur nga ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, dhe sekretarja britanike për punët e brendshme, Priti Patel.

Kjo përshpejton dëbimin e shqiptarëve pa leje qëndrimi në Angli apo atyre që përfundojnë dënimet me burg.

TE TJERA

spot_img