”Do e bëjmë treshe bashkë me lopën, unë, ti dhe lopa”/ Monika bëhet keq: Iliri të shkoj ta bëjë me gruan e tij

Raportet mes Monikës dhe Ilirit veç sa vijnë e përkeqësohen. Ka disa javë që raportet mes dy banorëve të BBV që dikur ishin shumë të afërt me njëri-tjetrin kanë ndryshuar tej mase.

Iliri dhe Monika nuk janë më miq të afërt siç ishin dikur, ata tani thuajse janë kthyer në ‘a rmiq’ me njëri-tjetrin. Iliri është ai i cili në vazhdimësi e ka thumbuar Monikën me shaka të pakripura që asaj nuk i kanë pëlqyer fare.

Dje e nisi duke emërtuar njërën nga kafshët me emrin “Nika” e më pas e përfundoi si mos më keq. Iliri i kërkoi Monikës të kryenin marrëdhënie treshe me lopën, gjoja në shaka, por kjo e ka prekur shumë Monikën e cila më pas e ka diskutuar edhe me pjesën tjetër të banorëve.

Teksa iu tregon se çka i kërkoi Iliri ajo shprehet: Atë treshen me lopen le të shkojë ta kryejë me gruan e tij.

Në këtë diskutim është përfshirë edhe banori i ri Tani, ndaj të cilit Monika u lut që të mos përfshihet mes saj dhe Ilirit se kjo nuk ishte shaka.

TE TJERA

spot_img