HYRJELAJMESOCIALESa herë ju ka rrahur burri? Gratë shqiptare na shtangën me pergjigjet...

Sa herë ju ka rrahur burri? Gratë shqiptare na shtangën me pergjigjet (Video)

Sa herë ju ka rrahur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare.

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ “Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri.

Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me “sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Disa nga përgjigjet e tyre janë me të vërtetë interesante dhe do t’ju bëjnë edhe juve të qeshni.

TE TJERA

spot_img