HYRJELAJMEPOLITIKË“Kanë kërcënuar se do ketë viktima”, trondit Sali Berisha, tregon provat që...

“Kanë kërcënuar se do ketë viktima”, trondit Sali Berisha, tregon provat që ka në telefon: Pa gjak nuk …

Ish-kryeministri, Sali Berisha ka bërë një deklaratë shumë të fortë.

Ai tha se ka prova në telefon se dhënësit më të afërt të Lulzim Bashës kanë kërcënuar se do ketë viktima të nesërmen dhe kanë thënë se pa gjak nuk e lëshojnë selinë.

“Kemi dokumente ku zëdhënësit më të afërt të Lulzim Bashës kanë kërcënuar se do ketë viktima të nesërmen dhe kanë thënë se pa gjak nuk e lëshojnë selinë. I kam provat në telefon. Ne do shkojmë të hapim dyert e shtëpisë tonë.

Po i hapi Lulzim Basha ne nuk përdorim asnjë mjet. Ne nuk dhunojmë kurrë, është shtëpia jonë ajo, ata janë punonjës së PD”, tha Berisha i ftuar në një intervistë televizive.

TE TJERA

spot_img