HYRJELAJMEPOLITIKËRama ‘shkund’ kabinetin qeveritar, zbulohet lëvizja që do të bëjë kryeministri

Rama ‘shkund’ kabinetin qeveritar, zbulohet lëvizja që do të bëjë kryeministri

Me nisjen e vitit të ri, kryeministri Rama ka vendosur që të mbledhë sot kabinetin qeveritar në lokalin ‘Vila 30’, në Tiranë.

Burime për mediat bëjnë të ditur se mbledhja do të zhvillohet me ministrat dhe ka si qëllim përcaktimin e objektivave për 300 ditët e ardhshme.

Kujtojmë se javën e fundit të dhjetorit, kryeministri Edi Rama mblodhi kabinetin qeveritar për bilancin 100 ditor.

Ky takim vjen menjëherë pas fillimit zyrtar të punës për vitin 2022.

TE TJERA

spot_img