Nuk të hapet fati? Fallxhorja këshillon ndezje qiriri te… video

Janë të shumta rastet kur njerëz të “çoroditur” duke mos ditur si t’i japin një drejtim jetës së tyre, drejtohen te fallxhoret.

Fatkeqësisht, në Shqipëri ka mijëra njerëz që shpesh u drejtohen magjistarëve, shëruesve, fallxhorëve dhe astrologëve për të kapërcyer fuqitë e pafavorshme dhe për të ndryshuar rrjedhën e ngjarjeve për të anuluar “magjinë”.

Një treg që nuk njeh krizë dhe që gjen hapësirë në shumë kanale informacioni të shkruara dhe online. Ata janë në fakt sharlatanë që premtojnë shërime dhe çlirime nga i ligu duke kërkuar “oferta” në para!

Ndiqni këtë video që emisioni Stop denoncoi dje, për të kuptuar sa qesharake është kjo histori por që shpesh njerëzit që drejtohen për “ndihmë” të tillë, nuk e kuptojnë dot.

Videoja më poshtë, është një rast tjetër ku një grua i drejtohet fallxhores duke i thënë se nuk ka marrëdhënie me burrin prej 3 vitesh. “Hidh sheqer në fërgesë,” i thotë fallxhorja dhe pasi merr lekët i thotë “klientes” se do dëgjohen prapë.

https://youtu.be/eXa7t3gMruQ

TE TJERA

spot_img