Monika zhvishet live, Arbana Osmani shtanget: Nuk më besohet

“Big Brother” kishte përgatitur një surprizë për Monikën,

duke i sjellë në dhomën e surprizave 3 djem masazhatorë. Me t’i parë Monika u lumturua pasi kishte kaq kohë që e kërkonte këtë.

Aktorja nuk ngurroi të zhvishej për të shijuar masazhin ndërsa ky moment u shoqërua me të qeshura.

“O Zot nuk më besohet”, tha Arbana duke qeshur dhe vuri duart në kokë ndërsa Monika vazhdoi të shijonte mbrëmjen dhe falenderoi për këtë surprizë.

TE TJERA

spot_img