HYRJELAJMEHOROSKOPIA jeni ju një prej tyre? Zënka dhe stres, janari nuk do...

A jeni ju një prej tyre? Zënka dhe stres, janari nuk do të shkojë aspak mirë për këto 3 shenja!

Ajo që e bën këtë muaj kaq jo të mirë është fakti që Venusi retrograde ekziston gjatë gjithë janarit!

Për disa shenja të zodiakut kjo do të thotë të thuash gjërat më të këqija në momentet më të papërshtatshme, të jesh i mërzitur me pothuajse të gjithë ata që njihni dhe të gjeni vështirësi me shumë aspekte.

Ky muaj do të ndikojë në disponimin tonë dhe për disa shenja kjo mund të bëhet shqetësues.

Si dhe ky NUK është muaji për të bërë ndryshime rrënjësore.

Kjo do të thotë që mos i lyeni flokët, mos ndryshoni pamjen tuaj dhe mos zgjidhni një procedurë të shpejtë kirurgjikale.

Gjithashtu, prisni lajme nga një ish. Bëjini vetes një nder: injorojeni.

Këto tre shenja do të kalojnë një muaj paksa të vështirë:

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Ajo që Venusi retrograde sjell për ju është kaos; ju nuk do të jeni në gjendje të hidhni asnjë hap pa u kthyer në një lloj loje pushteti ose diskutim i ashpër.

Duke u përpjekur të rregulloni situatën, do ta gjeni veten duke përdorur mënyrat tuaja të vjetra.

Ju nuk dëshironi ta filloni vitin si armiqësor; ju dëshironi të ndryshoni, dhe po, do të ndodhë… por jo në janar.

Do ta kaloni kaosin, por mësoni prej tij dhe veproni në përputhje me rrethanat. Ruajeni rebelimin për një moment tjetër.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Ju e nisët me shpresa të mëdha dhe në javën e dytë, jeni në dëshpërim. Në fakt do të ndiheni të frustruar.

Afërdita retrograde do të nxisë nevojën tuaj për të mbrojtur ata që doni dhe kush e di se si do ta bëni këtë, por në njëfarë mënyre, në mbrojtjen e atyre që doni, do të ofendoni dikë gjatë rrugës. Kjo hap derën për armiqësi në të ardhmen.

Kjo është arsyeja pse komunikimi është kaq i rëndësishëm këtë muaj. Mendoni se çfarë po bëni përpara se të merrni të tjerët me vete.

Peshqit (19 shkurt – 10 mars)

Mos u habitni nëse, gjatë këtij muaji, dikush do të kundërshtojë qëndrimet tuaja.

Edhe pse jeni super inteligjent dhe i mençur, është dikush në jetën tuaj që kënaqet duke mos iu trajtuar mirë.

Ky është ndoshta një prind ose i afërm që merr shumë liri nga ju. Le të jetë janari muaji ku ju ndryshoni qëndrimin e këtij personi ndaj jush; bëjini të ditur se ju nuk jeni i nënshtruari i askujt.

TE TJERA

spot_img