HYRJELAJMEAKTUALITETKryeministri Rama gëzon shqiptarët: Do t’i rrisim rrogat, t’i bëjmë si bota...

Kryeministri Rama gëzon shqiptarët: Do t’i rrisim rrogat, t’i bëjmë si bota dhe ne…

Kryeministri Rama tha se gjatë mandatit të tretë synohet rritja graduale e pagës minimale deri në 40 mijë lekë të reja.

Përveç rritjes së pagës së mjekëve mësuesve, mjekëve e infermierëve me 40 % deri në fund të mandatit, Rama premtoi edhe dyfishim të pagës së solistëve të Teatrit të Operës dhe Baletit.

“Paga e solisteve tanë do të dyfishohet që nga viti i ardhshëm dhe së shpejti do të paraqesim program simulimi financiar për atë trup një nga njësitë më dinjitoze që ka vend për t’u kthyer ne ambasadorë për vendin në votë”, tha Rama.

TE TJERA

spot_img