Incidentet hot, si u turpëruan VIP-t ndër vite duke dalë “zbuluar”

Ndonjëherë era nuk është ‘mikja’ jote! Pavarësisht se ata kanë një dyzinë stilistësh, që qëndrojnë pas imazhit të tyre, ndonjëherë mjafton një erë pak më e fortë që personazhi i njohur të bëjë zhurmë,

(dhe jo për veshjen YLL), më shumë nga ç’mund ta kishte menduar, për shkak të incidenteve që shpesh u ndodhin me veshjet.

Nga parakalimet në tapetin e kuq, e deri edhe tek daljet e thjeshta në rrugë, ju sjellim incidentet më të bujshme të VIP-ave me veshjet e tyre, të cilët pa dashur kanë dhënë një shfaqje të sikletshme.

TE TJERA