HYRJELAJMESHOWBIZAktori legjendar shqiptar fut vetë djalin në burg: E bëra me qëllim,...

Aktori legjendar shqiptar fut vetë djalin në burg: E bëra me qëllim, të bëhet burrë

Mes rrëfimeve të shumta nga jeta private e personazheve publike ka qenë edhe ai i aktorit të njohur nga Kosova, Enver Petrovci.

Ai ka treguar në emisionin “Festë në T7″ se burgun e shikon si një institucion të nëvojshëm madje çdokush duhet t’i kalojë tre ditë në qeli sipas tij.

Ai ka habitur me deklaratën se edhe të birin e ka futur qëllimisht një natë në burg që të mësojë disiplinën. Ai ka treguar se kur i biri ka bërë një shkelje rrugore nuk ka shkuar ta nxjerrë.

Por, i ka kërkuar policisë tanxjerrin të nesërmen. Sipas aktorit tani që nuk shkohet më as në ushtri e as në burg nuk ka më burra.

“Vetë i kam kërkuar që ta mbajnë brenda një natë. Burgu është për gratë e forta dhe burrat e fortë. Tani në ushtri nuk po shkojnë e as në burg nuk po shkojnë…Ku e kanë burrërinë këta?”,tha ai.

Enveri ka bërë të kundërtën e atyre që bëjnë shumica e personazheve të njohur, që sa herë që fëmijët e tyre bëjnë gabime, ia mbulojnë direkt.

TE TJERA

spot_img