LAJM I MIRË/ DJALË APO VAJZË? VJEN NË JETË FËMIJA I PARË PËR VITIN 2022

Ka ardhur në jetë fëmija i parë për vitin 2022. Mësohet bëhet fjalë për djalë dhe vogëlushi gëzon shëndet të plotë.

Mami Albana e solli në jetë shendoshë e mirë djalin e saj te parë në orën 00:00 të datës 1 Janar me peshen 3650 gr dhe gjatësinë 50 cm.

TE TJERA

spot_img