Blendi Fevziu i nxjerr sheshit “sekretin” ekspertes: Kur dilja për vrap, nga shtëpia juaj vinte erë…

“Tryeza e festave”, kjo ishte tema e diskutimit mbrëmjen e djeshme në emisionin “Opinion” dhe si e tillë kishte kujtime të viteve të bukura dhe kthimit pas në kohë nga Blendi Fevziu dhe nga paneli i të ftuarve.

Gjatë bisedës në studio, Fevziu ka ndarë me të gjithë publikun një sekret që ka të bëjë me aromën e mirë të shtëpisë së Olesia Lecos.

Blendi Fevziu: Do të të them një sekret: Kur dal për vrap dhe kaloj aty afër shtëpisë time dhe ishte një shtëpi që mbante gjithmonë erë të mirë kek, mora vesh që ishte shtëpia e Olesias pastaj mbrapa.

Olesia Leco: Ja po përgatitesha, po bëja prova.

Blendi Fevziu – Isida Mollaymerit: Ku e ke mësuar ti sallatën ruse?

Isida Mollaymeri: E kam mësuar vetë në internet.

TE TJERA