Se mos jeni një prej tyre…? Këto shenja në horoskop nuk qëndrojnë dot besnik në një lidhje

•Luani

Luanët janë vazhdimisht në kërkim të konfirmimit. Ata duan të vihen re nga të tjerët, të trajtohen si mbretër. Nëse ata e kuptojnë se ju po filloni t’i injoroni, atëherë ata do të kërkojnë diku tjetër për atë që ju nuk u jepni atyre.

•Peshqit

Për shkak të natyrës së tij të ndjeshme dhe të dobët, ai është më i prirur për pabesi. Ai është i paparashikueshëm dhe ka marrëdhënie të paligjshme pa u menduar shumë. Nëse marrëdhënia e tij nuk i përmbush pritshmëritë e tij, ai kërkon diku tjetër atë që i mungon. Megjithatë, për shkak se ka frikë se mos lëndojë tjetrin, do ta ketë të vështirë të largohet nga një marrëdhënie e pakënaqur.

•Akrepi

Pasioni e karakterizon, por ai nuk do t’i besojë pak zemrës së tij. Ai do ta bëjë, nëse e keni bërë edhe ju, nëse pasioni mes jush ka humbur ose nëse e keni gënjyer. Ndjenja e pakënaqësisë që e karakterizon mund ta çojë edhe në një lidhje të paligjshme, ndërkohë që vështirë se i reziston një flirti intensiv ose tërheqjeje erotike me dikë tjetër.

•Shigjetari

Shigjetari po kërkon gjëra shumë specifike në marrëdhëniet e tij. Përkushtim, mbështetje, dashuri dhe ndoshta status quo-ja më e mirë. Nëse lidhja e tij nuk i siguron, ai nuk do ta ketë të vështirë t’i kërkojë diku tjetër.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img