Dalin Faktet/ Iliri do të largohet nga shtëpija e Big Brother nga ky Zarf i zi..

Banoret që ishin pjesmarres në edicionet e mëparshme në Big Brother , tregojnë një sekret shumë të madh që vëllau i madh është duke bërë me banoret.

Ata thonë per Big Mamen që cdo gjë ishte e planifikuar dhe ajo duhet të dilte po atë natë sepse kontrata e sajë me big brother ishte aq.

Ajo skandalin që bëri me Antonelen e bëri vetëm per ti japë vemendje më shume vetes.

Poashtu thojnë që Iliri rrezikon të dalë nga Big Brother nga një nga Zarfat e zi që i dërgojnë në big brother.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img