HYRJELAJMEOPINIONSkandali i të dhënave! Ylli Manjani: Çudi që jemi akoma në...

Skandali i të dhënave! Ylli Manjani: Çudi që jemi akoma në…

Nga Ylli Manjani/

Nuk më çudit më rrumpallhania jonë, por NATO që ende na mban anëtar të saj!?

Mesa dimë NATO nuk pranon nxjerrjen në pazar të të dhënave të shtetit!?

Ska se si. NATO nuk mund të luftojë me ushtarë, të cilëve armiku u di dhëmbë e dhëmballë dhe, qeveria u merr votën me shantazh!

Përndryshe i bie që:

ose NATO nuk na merr seriozisht, ose është organizatë drejt mbylljes dmth ska ndërmend të luftojë më askund. (ka mbushur moshën e pensionit, thoshte Donald Trump)…

Apo jo Yuri?

Si thua ti?

Jemi apo s’jemi aleatë?!

Nëse po na e thuaj vetë sa e ke rrogën…

TE TJERA

spot_img