TEATRI NË ZI/ NDAHET NGA JETA AKTORI I NJOHUR SHQIPTAR

Është ndarë nga nga jeta të aktori Syl Kuqi, ish aktor rezident i Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombëtar i Kosovës njofton se karriera e aktorit Syl Kuqi ndërlidhet me filmin artistik dhe punën e tij aktoriale në Teatër për dekada me radhë.

“Që nga Kosovafilmi, pastaj Teatri Popullor Krahinor, më vonë TKK – ja, si dhe në produksione të filmit të pavarur, ai ishte angazhuar vazhdimisht dhe ka lënë mbresa të theksuara sidomos në fushën e filmit”, thuhet në njoftimin e teatrit.

TE TJERA

spot_img