Big Mama braktis BBV, Arbana: “Pse çfarë ka të flasësh Serbisht brenda shtëpisë së Big Brother…”

Që të jemi të qartë, Shqiptarët e Kosovës dhe Shqiptarët e Maqedonisë nuk do pranonin kurrë që dikush ti paralelizonte me diçka Serbe, çfarëdo qoftë ajo.

Ne Shqiptarët e Shqipërisë ndoshta jemi më pak të ndjeshëm për këtë sepse nuk kemi jetuar nga afër atë që kanë jetuar Shqiptarët e Kosovës, Shqiptarët e Maqedonisë apo dhe Shqiptarët e Malit të Zi me Serbët.

Ajo që ndodhi sonte brenda në shtëpinë ë Big Brother, e ndezur si një provokim nga Antonela, për Big Mamën rezultoi shumë, shumë e rëndë.

Big Mama u shpreh se Antonela kish dashur ta nxirrte keq në sytë e Shqiptarëve të Kosovës dhe të Maqedonisë, kur i tha “më shave në Serbisht.” Pyetja është: a e bëri me dijeni Antonela këtë provokim apo thjesht është idiote?

Dj Pm tha Respekt për Big Mamën që doli ashtu nga Shtëpia”, “Pse çfarë ka të flasësh Serbisht”, i tha Arbana, “edhe ti ke folur Serbisht brenda Shtëpisë…” “Jo, unë jo ia ktheu Dj PM”

TE TJERA